Sejlerskolen

Skrevet af FAS Sejlerskoleleder.

IMG_5495Formålet med Farum Sejlklubs sejlerskole er at give nye sejlinteresserede senior-medlemmer undervisning i praktisk sejlkundskab, bådhåndtering, kendskab til vind og vejrforhold, lidt om vejrbedømmelse samt sikkerhed til søs og kendskab til knob, stik og sømandskab.

For at deltage på sejlerskolen, skal man være medlem af klubben. Sejlerskolen er gratis for medlemmer.

Sejlerskolen er åben fra maj til september, og der sejles en gang ugentligt, enten mandag eller onsdag kl. 18.00 - 20.00 eller om eftermiddagen, hvis det kan lade sig gøre. Sejlads på andre dage kan aftales med instruktøren.

Sejladserne foregår i bådtypen Yngling under kyndig og sikker vejledning af erfarne instruktører. Der sejles i stort set al slags vejr, så redningsvest, vandtæt overtrækstøj og gummistøvler er nødvendigt personligt udstyr.

Der afholdes efterfølgende en praktisk prøve, som giver adgang til at låne klubbens både.

Tilmelding kan ske ved at kontakte sejlerskolelederen. Bjørn Pedersen tlf. 22 76 23 02

Bemærk at sejlundervisning af nye juniorsejlere sker i Ungdomsafdelingens regi.

Lør Dec 16 @13:30 -
Julefrokost