Jon Kjartansson, jollepladsmand

Skrevet af Jon Kjartansson, jollepladsmand.

Traditionen tro indkalder pladsmanden alle, som har en jolleplads i FAS, til at møde op til oprydning på jollepladsen. Dette vil fremover fast altid ligge lørdagen 1 eller 2 uger efter kølbådssøsætningen.

Næste oprydningsdag annoncerers her på hjemmesiden og i Klub-Nyt:  Lørdag d. ?/? 2018 kl. 10:00.

Hvis du har noget praktiskt redskab, som dine hænder er godt formede til at kunne håndtere, så medbring det evt. Jeg tænker på haveredskaber, reparationsredskaber mv.

Andre vil også have værktøj med, som du evt.kan låne, afhængigt af opgaverne.

Når det hyggelige arbejde er vel overstået ca. kl. 13, så er der forberedt en velfortjent og gratis frokost med Pizza til deltagerne i sejlklubben.

Pladsmand Jon vil hele tiden være tilstede, og han vil gå rundt og tjekke at bådene ser sødygtige ud, at jollevogne fungerer (med luft i hjul) og at joller og trailere er aftalemæssigt mærket. Det er omkring samme tidspunkt at jollemærkaterne bliver udsendt med posten.

Vi vil igen opfordre til at alle jollepladsindehavere møder op. Hvis vi er rigtigt mange, så går det bare nemt og hurtigere med at få ordnet pladsen til glæde for os alle.

Sejlerhilsen

Jon Kjartansson