Jolleplads i Farum sejlklub

Publiceringsdato .

Du bedes venligst klikke her: Jollepladsmanden, for at forhøre dig om plads til en sejljolle på Farum Sejlklubs jolleplads, inden du tager fat på proceduren herunder.

Når du har fået en tilbagemelding fra pladsmanden om, at du kan få en jolleplads, skal du melde dig ind i Farum Sejlklub på vores administrative hjemmeside "Klubmodul" og betale for kontingent og jolleplads:

Ekstra tilvalg:

Bemærk: Når du melder dig ind i sejlklubben, accepterer du samtidig vores Generelle forretningsbetingelser for medlemskab og betaling, som også inderholder "Aftale om bådplads for privat båd" , som du venligst bedes læse grundigt igennem.

Herefter sender du en mail til Jollepladsmanden Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med overskriften Ansøgning om jolleplads. I mailen skriver du: navn, adresse og telefonnummer, samt oplysning om hvilken bådtype du ønsker bådplads til, så er jollepladsmanden adviseret om, at du har meldt dig ind, så han kan tildele dig en plads.

Du skal samtidig vedhæfte en scannet kopi eller et billede af din ansvarsforsirkring for båden. Du kan undersøge om din jolle er omfattet af ansvarsforsikringen i din husstandsforsikring, ellers koster en separat ansvarsforsikring til en jolle nogle få hundrede kroner om året.

Du vil modtage et bådnummerskilt og årets jollemærkat med post.

Bådnummerskiltet er forsynet med dit medlemsnummer, så vi kan finde til dig som ejer af båden. Skiltet skal anbringes synligt på hækken.

Årsmærkaten har en nummer, som viser hvilken jolleplads, du har fået tildelt. 

Har du bestilt en separat plads til din trailer, så skal den også være forsynet med et Bådnummerskilt, samt årsmærkat.

Hvis du har haft jolleplads sidste år

Såfremt du stadig er medlem og tilmeldt en bådplads, så vil årets jollemærkatet med pladsnummer, automatisk blive sendt til dig ved sæsonstart.

Om jollepladsen

For at komme ind på jollepladsen med din båd, har du brug for en nøgle til bommen ved redningsvejen. Husk at lade nøglen sidde i bommen, imens du kører igennem med jollen. Fysisk nøgle til bommen og Nøglebrik til klubben, kan rekvirere hos nøglemanden, der betales et depositum. 

I sejlsæsonen vil jollen have sin faste nummererede plads på jollepladsen, nummeret er malet på en flise ud for pladsen.

Ved sæsonstart er der tradition for oprydning på jollepladsen, hvor vi sætter jollerne på deres pladser. Det er lørdag kl. 10, 1 eller 2 uger efter kølbådssøsætningen og annonceres i kalenderen på hjemmesiden og i vores medlemsblad. Alle jollepladsindehaverne opfordres til at møde op og være med. Det plejer at tage et par timer efterfulgt af en hyggelig frokost, hvor klubben er vært. 

Uden for sejlsæsonen skal der være plads til alle kølbåde og joller på jollepladsen, og har du plads hjemme i haven, er det god stil at tage jollen hjem, men det er ikke noget must!

Hilsen Jollepladsmand
Jon E. Kjartansson
Yderligere kontaktinformationen kan du finde her: Driftsafdelingen